Gaišā mīkla :
125 g sviests ( mīksts )
125 g pūdercukurs
1 tējk. vaniļas cuk.
1 olas dzeltenums
190 g milti
1 ēd.k. ūdens (ja par biezu mīkla)
Šokolādes mīkla :
125 g sviests (mīksts)
125 g pūdercukurs
1 olas dzeltenums
180 g milti
30 g kakao
1 ēd.k. ūdens ( ja par biezu mīkla)
Puto sviestu ar pūdercukuru, olu dzeltenumu, vaniļas cukuru. Pieber miltus, mazliet pielej ūdeni un samīca mīklu. Ja olas ir lielākas, tad mitrums būs pietiekoši un ūdeni iespējams, ka nevajadzēs. Mīklai ir jābūt plastiskai. Mīklu ietin plēvē un noliek ledusskapī uz 30 min. To pašu atkārto ar šokolādes mīklu.
Pēc tam uz galda, kas nokaisīts ar miltiem, parullē gaišo mīklu garenā plāksnē. To pašu atkārto ar brūno mīklu. Brūno mīklu uzliek uz gaišās mīklas un mazliet parullē.
Liek uz pannas ar lielākām atstarpēm. Saliku pa divām pannām. Šķēles sanāk apmēram 25 vai 26.