Translate

trešdiena, 2017. gada 26. aprīlis

Labākās ainavu bildes 2016

Apvienoju dažas labākās bildes, kuras fotografētas Norvēģijā dažādās vietās, pilsētās.
Fotografēts ar telefonu.

Bergena janvārī

Parks Sandnes

Åna Sira

Tvindefossen

 Steindalsfossen

Suphellebreen (ledājs)

Bøyabreen (ledājs)

Oldena


Briksdalsbreen (ledājs)

Geiranger

Gudbrandsjuvet

Atlanterhavsveien (Atlantijas ceļš)

Ålesund

Bjørndalen

Låtefossen

Vētra Ziemeļjūrā. Gada beigas.

svētdiena, 2017. gada 23. aprīlis

Legolande (Billund)



Šogad ar vīru nolēmām, ka uz Lieldienu brīvdienām brauksim uz Dāniju. Ļoti gribam apskatīties Legolandi. Laiks Dānijā gan nebija no tiem labākajiem, bet tieši tajā dienā bija gan saule, gan mākoņi, gan arī dzestrs vējš. Par dienas biļeti var izmantot visas atrakcijas cik tik gribās, izbaudīt visu, izņemot kafejnīcas un spēļu loterijas, tur gan ir vajadzīga papildus naudiņa. Legolande tika atklāta 1968.gada 7.jūnijā, tieši Dānijā Billund pilsētā. Tātad viss notiek aiz šiem vārtiem.




Jau netālu no ieejas paliekam ar mutēm vaļā. Nu tik jāņem aparāts un jābildē, jābildē, jābildē. Bet liekas, ka visu nemaz nav iespējams sabildēt. No klucīšiem izveidotas pilsētiņas, mājiņas, tornīši, ielas, parki, mašīnas, kuģi, vilcieni un tt. dažādas figūras. Viss brauc, peld, kustas. Fantastika! Te būs tikai maza daļa no visa.





























Te ir spoku māja. Visiespaidīgākās bija spoguļejas. Interesanti un mazliet dīvainas sajūtas, kad nevar atrast izeju. 




Te pat lidmašīnas braukāja . Starpcitu tieši blakus ir Billund lidosta. Ja ir kāds reiss uz Billund, tad var taisnā ceļā doties tieši uz Legolandi.



Iespaidīgi un vienreizēji. Iesaku aizbraukt un izbaudīt šo ikvienam. Ja vēlas atrakciju kalniņus, tie ir vairāki. Var izbraukt pa ūdens kanāliņiem, vai ar mašīnu pa safari parku. Tur ir gan žirafes, gan zebras, protams, no klucīšiem. Var apskatīt akvāriju Atlantis, kur peld haizivis un visādi citādi radījumi. Jebkurā vietā var kaut ko pats salikt no klucīšiem. Var iziet lāzertelpu  vai uzspēlēt zvaigžņu karus. Tik daudz interesantu lietu gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Te var apskatīt divus video no mana youtube kanāla





Un arī facebook

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=765257116957385&id=100004193103204