1 pannai
100 g mīksts sviests
50 g pūdercukurs
1 olu baltums (silts)
šķipsna sāls
150 g milti
Rīvēta citrona miza
Pildījumam: 50 g džems vai ievārījums (izberzts caur sietu)
Puto sviestu, kamēr paliek gaišs, liek klāt pūdercukuru, puto, liek klāt olu baltumu, puto. Masā pieliek miltus, sāli, citrona mizu un visu kārtīgi izmaisa. Mīkla būs bieza, bet varēs izspiest caur maisiņu.
- Pannā ieklāj cepamo papīru, un caur konditorejas maisiņu ar uzgali, izspiež puķītes. Katrai vidū ar pirkstu iespiež iedobi.
Džemu liek maisiņā, nogriež galu un iespiež katrai puķītei vidū. Cep 175 grādos apmēram 18 līdz 20 minūtes.
Gatavs! Un varam baudīt pie tējas 😋
Ieteikums 👉 Šāda tipa cepumiem noteikti ir jāizmanto labs sviests, bet ne margarīns.
Titulbildes foto sadarbībā ar https://hilmarstudio.com/portfolio/bakery/
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru