Translate
svētdiena, 2020. gada 12. aprīlis
Bulciņas ar persikiem
10 gab.
Rauga mīkla:
250 g milti
50 g margarīns vai sviests (istabas temp.)
7 g eļļa
25 g cukurs
2 g sāls
10 - 12 g presētais raugs
125 ml silts ūdens
Krēms:
230 g piens
1 ola
60 g cukurs
40 g milti
1 bundža (820 g) persiku pusītes
Ola smērēšanai
Pirmo sagatavo krēmu. Olu sakuļ ar cukuru un miltiem. Uzvāra pienu, mazliet iemaisa olu masā, olu masu visu iemaisa pienā un maisot karsē, kamēr sabiezē. Pārliek krēmu ar plēvi un noliek lai atdziest.
Sagatavo rauga mīklu. Gatavošanas procesu var skatīt šeit .
Kad mīkla ir uzrūgusi, sadala vienādos 10 gabalos. Saveļ bumbiņās.
Saliek pa 5 uz pannas.
Pannu liek siltumā, lai parūgsts. Pēc tam vidū iespiež ar burku vai glāzi, kas nu katram piemērotāks.
Nosmērē malas ar olu. Krēmu iesmērē vai iespiež vidū, sadala tā lai pietiek visām maizītēm. Kārto virsū sagrieztas persiku pusītes.
Cep 200 grādos apm.15 min.
Titulbildes foto sadarbībā ar https://hilmarstudio.com/portfolio/bakery/
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru