Translate

svētdiena, 2015. gada 14. jūnijs

Bezē cepumi



Šie cepumi patiesībā ir tik vienkārši pagatavojami. Tikai vajag saņemties. Vairākus gadus nebiju cepusi bezē cepumus. Savos pierakstos atradu recepti un tā man tapa svētdienas supernašķis.

Daudzums uz 2 pannām :

4 olu baltumi
250 g pūdercukurs
šķipsna sāls
mazliet citrona sula

Otrs variants 1 pannai :

2 olu baltumi
100 g cukurs
1/2 tējk. citronu sula


Puto olu baltumus ar šķipsnu sāls, pamazām pievienojot pūdercukuru. Kad kārtīgi viss ir saputojies, piespiež mazliet citrona sulu, un vēlreiz uzputo.



Ieslēdz krāsni uz 120 grādiem un sagatavo divas pannas, kurās ieklāj cepamo papīru. Caur konditorejas maisiņu izspiež cepumus. Liek krāsnī, nogriež uz 100 grādiem.



Cep 1 stundu.



Gatavs!
Varam baudīt supernašķi kopā ar kafiju.



No pāri palikušajiem olu dzeltenumiem var izcept cepumiņus. Skatīt šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru