Daudzums uz 2 pannām :
4 olu baltumi
250 g pūdercukurs
šķipsna sāls
mazliet citrona sula
Otrs variants 1 pannai :
2 olu baltumi
100 g cukurs
1/2 tējk. citronu sula
Puto olu baltumus ar šķipsnu sāls, pamazām pievienojot pūdercukuru. Kad kārtīgi viss ir saputojies, piespiež mazliet citrona sulu, un vēlreiz uzputo.
Ieslēdz krāsni uz 120 grādiem un sagatavo divas pannas, kurās ieklāj cepamo papīru. Caur konditorejas maisiņu izspiež cepumus. Liek krāsnī, nogriež uz 100 grādiem.
Cep 1 stundu.
Gatavs!
Varam baudīt supernašķi kopā ar kafiju.
No pāri palikušajiem olu dzeltenumiem var izcept cepumiņus. Skatīt šeit
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru