23 gab
Mīkla:
150 g sviests
150 g cukurs
1 ola
1 tējk. vaniļas cukurs
1 tējk. cepamais pulv.
50 g kakao pulv.
200 g milti
Pildījums:
80 g sviests
150 g pūdercukurs
1 tējk. vaniļas cukurs
2 ēd.k. piens
Mīklai sviestu saputo ar cukuru. Pieliek olu, vaniļas cukuru un kārtīgi saputo. Pieliek sausās sastāvdaļas un samīca mīklu. Ietin plēvē un noliek ledusskapī uz 1 stundu. Pēc tam mīklu izrullē vidēji biezu un izspiež apļus apmēram 5- 5,5 cm diametrā. Jāsanāk 46 cepumiem.
Cepumus liek uz pannas un cep 175 grādos līdz 10 min.
Atdzesē.
Pildījumam visas sastāvdaļas saputo kopā. Krēmu liek konditorejas maisiņā ar parastu uzgali un uzspiež cepuma vidū bumbiņu. 23 cepumiem uzspiež krēmu.
Otru cepumu liek virsū krēma cepumam un mazliet saspiež. Gatavs!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru