Biskvītam:
5 olas
110 g cukurs
110 g milti
Pildījumam:
150 g dzērveņu vai brūkleņu ievārījums
300 ml saldais krējums
300 g Filadelfijas siers
2 ēdamkarotes cukurs
1 tējkarote vaniļas cukurs
Saputo olas ar cukuru. Lēnām iemaisa izsijātus miltus. Pannā, kas izklāta ar cepamo papīru, iesmērē mīklu, izlīdzina un cep 180 grādos apmēram 10 minūtes. Kad izcepies, karstam biskvītam noņem cepamo papīru, uzliek atpakaļ un satin ar visu papīru. Noliek malā, lai atdziest.
Saputo saldo krējumu ar cukuru, pieputo Filadelfijas sieru, pieliek vaniļas cukuru.
Kad satītais biskvīts ir atdzisis, attin vaļā, iesmērē ievārījumu, un iesmērē krēmu.
Man krēms palika pāri, ar domu uzsmērēt pa virsu. Sasmērēto biskvītu satin ruletē ar cepampapīra palīdzību.
Atlikušo krēmu uzsmērē vai izspiež caur konditorejas maisņu uz ruletes. Ja vēlas, var pārkaisīt mazliet pūdercukuru.
Sagriež gabaliņos un gatavs pasniegšanai pie kafijas.
Krēms ir tik garšīgs, ka ar vienu gabaliņu ir par maz. Ņammm!!!
Līdzīgas receptes skatīt šeit http://zaigasstuuritis.blogspot.no/2017/02/sokolades-rollbiskvits-rulete.html
http://zaigasstuuritis.blogspot.no/2015/02/rollbiskvits-ar-putukrejumu-ar.html
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru