Translate
pirmdiena, 2019. gada 8. jūlijs
Šokolādes kūka ar Filadelfijas krēmu un ogām
Mīkla:
150 g sviests
150 ml ūdens
3 ēd.k. kakao
250 g cukurs
180 g milti
0,5 tējk. soda
0,5 tējk. cepamais pulv.
1 liela ola
100 g skābs krējums
Krēms:
200 g filadelfijas siers
200 g saldais krējums
3 ēd.k. pūdercukurs
Virsū ogas: zemenes, mellenes
Forma 21 cm diam.
Kūkas pamata gatavošanu skatīt pēc receptes "Šokolādes kūka ar glazūru" šeit . Tā kā forma ir mazāka, kūka izcepsies ar uzkalniņu. Un būs vairāk saplaisājusi. Bet to visu varēs nomaskēt ar krēmu.
Kad kūka ir atdzisusi, pārgriež uz pusēm, lai iesmērētu krēmu.
Saputo sado krējumu ar pūdercukuru un filadelfijas sieru. Pusi krēma iesmērē pa vidu, otru pusi virsū. Dekorē ar ogām.
Foto sadarbībā ar https://hilmarstudio.com/portfolio/bakery/
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru