13-15 gab.
2 olas
250 g cukurs
2 tējk. vaniļas cukurs
4 ēdamk. kakao pulveris (70g)
0,5 tējk. cepamais pulv.
120 g milti
100 g sviests
Krēms :
300 ml salds krējums (atkarībā cik daudz krēmu vēlas, ar šo ir ideāli)
1 ēdamk. pūdercukurs
dažādi cukura dekori
Saputo olas ar cukuru gaisīgā masā. Atsevišķi samaisa pārējās sausās sastāvdaļas. Sviestu izkausē. Pie saputotajām olām piemaisa miltu maisījumu un pēdējo izkausēto sviestu. Visu kārtīgi izmaisa. Mīklai jābūt biezai. Formiņās pilda mazliet vairāk par pusi. Cep 200 grādos 10 minūtes.
Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru. Caur konditorejas maisiņu uz kūciņām uzspiež krēmu un uzber kādus dekorus.
Līdzīgu recepti skatīt šeit http://zaigasstuuritis.blogspot.no/2015/11/vanilas-tejas-kucinas-ar-putukrejumu.html
Ir ielikta jauna titulbildes foto (02.02.20.). Foto sadarbībā ar https://hilmarstudio.com/portfolio/bakery/