Apm. 17 - 18 gab
Mīkla:
2 olas
200 g cukurs
250 g jogurts (izmantoju vaniļas)
100 g sviests
270 g milti
2 tējk. cepamais pulv.
1 tējk. vaniļas cukurs
200 g dažādas ogas (lielās sagriež mazākos gab.)
Drumstalas:
75 g sviests
50 g cukurs
110 g milti
Olas sakuļ ar cukuru (ar putojamo slotiņu). Pieliek izkausētu sviestu, jogurtu. Miltus samaisa ar cepamo pulveri, vaniļas cukuru. Izmaisa mīklu. Beigās pievieno ogas, un viegli izmaisa. Ar karoti sadala mafinu formītēs.
Drumstalām visas sastāvdaļas ar pirkstiem samaisa drumstalās. Katram mafinam uzber pa virsu, sadalot, lai pietiek visiem.
Bildē piemērs bez un ar drumstalām.
Cep 175 grādos 30 min.
Mafini ir mīksti, pufīgi un ļoti, ļoti garšīgi 😋😋😋
Titulbildes foto https://hilmarivarsonphotography.wordpress.com/portfolio/bakery/
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru