Lapas

pirmdiena, 2019. gada 8. jūlijs

Šokolādes kūka ar Filadelfijas krēmu un ogām


Mīkla:
150 g sviests
150 ml ūdens
3 ēd.k. kakao
250 g cukurs
180 g milti
0,5 tējk. soda
0,5 tējk. cepamais pulv.
1 liela ola
100 g skābs krējums

Krēms:
200 g filadelfijas siers
200 g saldais krējums
3 ēd.k. pūdercukurs

Virsū ogas: zemenes, mellenes

Forma 21 cm diam.

Kūkas pamata gatavošanu skatīt pēc receptes "Šokolādes kūka ar glazūru" šeit . Tā kā forma ir mazāka, kūka izcepsies ar uzkalniņu. Un būs vairāk saplaisājusi. Bet to visu varēs nomaskēt ar krēmu.

Kad kūka ir atdzisusi, pārgriež uz pusēm, lai iesmērētu krēmu.
Saputo sado krējumu ar pūdercukuru un filadelfijas sieru. Pusi krēma iesmērē pa vidu, otru pusi virsū. Dekorē ar ogām.


Foto sadarbībā ar https://hilmarstudio.com/portfolio/bakery/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru