Lapas

pirmdiena, 2018. gada 14. maijs

Rollbiskvīts ar putukrējumu (rulete)



Šī ir ļoti vienkārša rulete, kuru var pagatavot pat iesācējs.

Biskvīts :

6 olas
120 g cukurs
120 g milti

Pildījums :

150 g ievārījums (zemeņu vai dzērveņu)
300 ml saldais krējums
2 ēdamk.cukurs
1 tējk. vaniļas cukurs

Virsū  1 tējk. pūdercukurs

Olas saputo ar cukuru stingrās putās ( atdalīt nevajag) .


 Kad ir saputots, ieber miltus un ar lāpstiņu viegli izmaisa ( izcilā ). Pannā ieklāj cepamo papīru un iesmērē vienmērīgi mīklu.
Cep 180 grādos zeltaini brūnu.
Kad ir izcepies, uz galda uzklāj cepamo papīru un uz tā uzliek izcepto biskvītu ar cepamo papīru uz augšu. Vēl karstam biskvītam noņem cepamo papīru un tādu karstu satin ruletē ar visu papīru. Noliek malā lai atdziest.
Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Atdzisušo ruleti attin. Uzsmērē ievārījumu, un virsū smērē saputoto krējumu. Ar papīra palīdzību tin ruletē. Jātin tā, lai tinot neizspiestu ārā visu krēmu.
Vislabāk ielikt ledusskapī uz kādu laiku, bet ja nav pacietības, tad caur sietu pārkaisa pūdercukuru un gatavs.



Griež šķēlēs un mmmm....lielisks gardums.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru