Lapas

otrdiena, 2014. gada 14. oktobris

Zefīra groziņi ( olbaltuma krēma)



Smilšu mīkla groziņiem :
125g sviests
75g cukurs
1/2 ola
200g milti

Visas sastāvdaļas sastrādā mīklā un izcep groziņus. Cep 200 grādos. Atdzisušus izņem no formītēm.


Tālāk gatavo zefīra masu.
Saputo 3 olu baltumus ar cukura sīrupu.
Sīrupu gatavo šādi : 200g cukura ieber katliņā, uzlej 3 ēd.karotes ūdeni un savāra apm.5 līdz 8 minūtes. Puto baltumus un lej karsto sīrupu strūkliņā.


Kad kārtīgi saputots , var pildīt groziņos. Pilda caur konditorejas maisiņu ar kādu robotu uzgali. Pirms pilda groziņos, mazliet var iesmērēt kādu skābāku ievārījumu.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru