Lapas

otrdiena, 2014. gada 14. oktobris

Persiku kūka



Kad gribās kaut ko atsvaidzinošu, netreknu, ko tādu, kas nešķebina, tad šī kūka būs īstā.

Biskvīts :
4 olas
100g cukurs
100g milti

Olas saputo ar cukuru  stingrās putās. Iemaisa lēnām miltus. Ieklāj mīklu apaļā formā un 180 grādos izcep.Atdzisušu pārgriež divās daļās.

Krēms :
200g filadelfijas siers
300ml salds krējums
2 ēd.karotes cukurs
citrona miziņa

Saputo saldo krējumu ar cukuru, pieputo klāt filadelfijas sieru, pierīvē citrona miziņu.
Krēmu smērē starp kārtām, un virsū. Pirms krēma var iesmērēt kādu ievārijumu. Es izmantoju brūkleņu ievārījumu.

Virsū :
Persiku pusītes no lielās bundžas(820g). Nolej 250ml sīrupa, pieliek izkausētu želatīnu(1tējkaroti ar kaudzi).
Sagriež persiku pusītes, izkārto uz kūkas, pārlej ar želeju.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru