6 deserta trauciņi
200 g krēmsiers
300 g skābs krējums (izmantoju 20 %)
200 g salds krējums
1 tējk. vaniļas cukurs
100 g cukurs
Zemeņu želejas pulveris, kas paredzēts uz 0,5 L šķidruma
250 ml ūdens
300 g zemenes
Vispirms uzvāra 250 ml ūdeni un izšķīdina tajā zemeņu želejas pulveri (nevāra! ). To noliek lai atdziest. Želeju vajag atdzisušu, bet vēl šķidru. Pa to laiku sagatavo deserta trauciņus. Katrā ieber pa sagrieztai zemenei. Atsevišķi saputo saldo krējumu. Saputo krēmsieru ar skābo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. Putojot lej klāt atdzisušo želeju. Tad iemaisa saputoto saldo krējumu. Masa būs diezgan šķidra, lejama. Kad viss ir kārtīgi izmaisīts, masu lej deserta trauciņos.
Liek ledusskapī. Kad sāk jau pamazām želēt, iesprauž zemeņu pusītes dekoram.
Mmm, tik gards deserts, krēmīgs un mutē kūst 😋😋😋