Lapas

svētdiena, 2017. gada 17. septembris

Norvēģu pankūkas





Norvēģu pankūkas lapper vai sveler ir mazas apaļas un pufīgas pankūkas un ļoti ļoti garšīgas. Cep uz minimāli ietaukotas, gandrīz sausas pannas. Uz vienas pannas saiet 3 gab.

400 ml kefīrs
5 ēd.k. cukurs
2 olas
260 g milti
1 tējk. soda

Samaisa olas ar cukuru, pielej kefīru. Pievieno miltus ar sodu un izmaisa mīklu. Uz pannas ar karoti vai kausiņu lej mīklu un izveido apaļas pankūkas. Cep vidējā karstumā no vienas un no otras puses. Pasniedz ar kādu ievārījumu.



Ņamm. Ja ir vairāk par trīs ēdājiem, tad droši var recepti dubultot.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru