Lapas

otrdiena, 2015. gada 15. decembris

Kārtainās mīklas ābolu maizītes




650 g kārtainā mīkla, skatīt šeit
1 ābols
cukurs, kanēlis
ola smērēšanai
pūdercukurs pārkaisīšanai

Mīklu izrullē gareniskā plāksnē, sadala kvadrātos.



Sagriež ābolu. Nosmērē ar olu maliņas. Vidū liek sagrieztos ābolus. Uzber virsū cukuru un kanēli.



Stūrus saloka uz vidu un kārtīgi aizspiež. Nosmērē ar olu, pārkaisa vēl cukuru un kanēli. Cik daudz kaisīt, tas atkarīgs cik salds patīk.



Cep 200 grādos  kamēr brūnas. Cepu 20 minūtes.



Dažas maizītes ir atvērušās, bet tas jau garšu nemaina.



Pārkaisa ar pūdercukuru un labu apetīti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru