Lapas

pirmdiena, 2014. gada 13. oktobris

Jogurta kūka ar mellenēm

Pamatnei:

175 g sviests
175 g cepumi
100 g cukurs
1 ēd.k. kakao

Cepumus sablenderē. Izkausē sviestu, pieliek cukuru, kakao, visu izmaisa. Masu mazliet patur ledusskapī. Tad ieklāj formā, kurai apakša ir otrādi ielikta. Izklāj tā lai ir ne tikai apakša, bet arī malas. Var mazliet apcept 200 grādos.

Masa:

400 g filadelfijas siers
500 g jogurts (ķiršu vai cits)
300 g salds krējums
100 g cukurs
25 g želatīns

Visu saputo. Pieliek izkausētu želatīnu. Ieklāj masu formā. Pa vidu var pabērt mellenes. Virsu rotā ar mellenēm.
Izmantoju 400 g mellenes, no kurām apm.100 g sabēru pa vidu.







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru