9 gab.
3 olu baltumi ( istabas temp.)
150 g cukurs
1 tējk. kukurūzas ciete
1 tējk. etiķis (vai citrona sula)
Krēms:
200 ml saldais krējums
200 g krēmsiers
3 ēd.k. cukurs
Dekorēšanai ogas - zemenes, mellenes vai citas ogas.
Ieslēdz krāsni uz 120 grādiem.
Uz cepamā papīra uzzīmē apļus apm.7,5 cm diametrā. Olu baltumus puto uz vidēju ātrumu, pamazām liekot klāt cukuru. Kad olu baltumi ir saputojušies stingri, tad ar lāpstiņu iemaisa kukurūzas cieti un etiķi. Visu masu liek lielā konditorejas maisā ar robotu uzgali. Sāk spiest no apļa vidus, velkot apkārt pa riņķi veidojot tādus kā grozus. Vai arī pēc tam ar karoti izveido iedobītes.
Liek krāsnī, 10 minūtes cep 120 grādos, tad nogriež uz 100 grādiem, un cep vēl 30 - 35 min. Izslēdz krāsni un ļauj lai vēl pastāv krāsnī vismaz 30 min.
Atdzisušus pilda ar krēmu.
Puto saldo krējumu ar krēmsieru un cukuru. Krēmu uzspiež uz pavlovām un dekorē ar ogām.
Mmm, tik garšīgas! Garoziņa kraukšīga un vidū mīksts, tieši tā kā vajag 👌😋
Titulbilde sadarbībā ar https://hilmarivarsonphotography.wordpress.com/portfolio/bakery/